Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Telefoonnummer: 0651288867

E-mail: shrimpmania94@gmail.com

Handelsnaam van ons bedrijf: ShrimpMania

Website: https://www.shrimpmania-soest.nl

Ons vestigingsadres:

Burgemeester Grothestraat 41B
3761 CK Soest

KvK-nummer: 76829162

Btw-identificatienummer: NL003131114B02

We hebben een UBN (uniek bedrijfsnummer) 7370135 en hebben uiteraard ons vakbekwaamheid vissen certificaat.

 

Openingstijden:

Maandag alleen op afspraak.

Dinsdag en Woensdag gesloten.

Donderdag en Vrijdag: 11.00-19.00 uur.

Zaterdag: 11.00-18.00 uur.

Zondag: 13.00-17.00 uur.

 

Bankrekening: NL75KNAB0407454330

T.n.v. ShrimpMania

Dhr. M. Oudeboon

 

E-mailadres: info@shrimpmania-soest.nl

 

 

Afspraak maken bij voorkeur telefonisch of via de Whatsapp.

Videobellen is mogelijk om de artikelen te bekijken.

 

Post Leveringen:

 • In geval van ongunstige weersomstandigheden (extreme hitte of koude) behouden wij ons het recht om de verzending op een later moment te bezorgen. Verzendingen worden niet verstuurd als de dagtemperatuur  onder de -1 is. De maximale temperatuur is 26 graden. De door u bestelde producten en diertjes, worden zorgvuldig verpakt en worden verstuurd na ontvangst van uw betaling. 

 • Er wordt niet verzonden op Vrijdagen en de weekenden i.v.m. het risico dat het pakje te lang blijft liggen. Iedere Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdagen tot 14.00 worden onze bestellingen verstuurd. Rest van de dagen is in overleg. Dit geldt alleen voor de levende diertjes en planten. Wij versturen zoveel mogelijk met PostNL. of eigen koeriersdienst.

 • Normaliter wordt er via Post.nl bezorgd binnen 2 dagen. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren dan hebben wij daar geen grip op helaas. De diertjes kunnen met gemak een aantal dagen onderweg zijn. Ze zijn sterk en wel wat gewend. Afwachten is dan de enigste optie.

 • Wijzigingen na het bestelproces kunnen doorgevoerd worden via het contactformulier of via telefonisch contact.

 • Komt u er achter dat u iets vergeten bent te bestellen in uw bestelling, dan kunt u een nieuwe bestelling maken en deze op "Afhalen Soest" aanvinken in het afreken scherm. We voegen uw bestelling dan samen zonder extra verzendkosten.

 • Kijkt u alstublieft goed uw bestelling na voordat u de bestelling plaatst. Daarmee wordt voorkomen dat u onnodig lang op uw bestelling moet wachten en verloopt het administratief proces beter. Bij het verkeerd invoeren van een verkeerd adres zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Let hier dus goed op a.u.b.

 • Gratis verzending vanaf € 125,- (exclusief de verzendkosten).

 • Altijd een extra presentje boven de € 50,-(exclusief verzendkosten). Dit zijn regelmatig natuurproducten, deze dient u een paar dagen te weken om de bruine kleur (Tanines) in uw aquarium te vermijden. 

  Verzendkosten zijn opgebouwd uit verzendkosten van PostNL en stevig verpakkingsmateriaal.

  U krijgt een e-mail met een bevestiging van uw bestelling en de status daarvan. 

                                  

We zorgen dat de diertjes zo goed mogelijk verstuurd worden en doen er alles aan om ze veilig over te laten komen. 

 

Het verzenden van de diertjes gebeurt in daarvoor geschikte verpakking. De verzendprijs van een pakket tot 23 kg bedraagt € 8,95 inclusief verpakking in Nederland. Eventueel is avondlevering ook mogelijk tegen gereduceerd tarief. Dit kunt u zelfstandig regelen in het bestelscherm.

 

Indien er een heatpack nodig is tegen de kou, voor de diertjes en/of planten, dan rekenen we daarvoor € 1,95 extra. Deze dient u zelf te selecteren in het bestelscherm. Dit is noodzakelijk bij een temperatuur onder de 8 graden. Let op de nacht temperaturen.

 

Brievenbus pakket maximaal gewicht 2 kilo bedraagt € 5,95 in Nederland. Hierin kunnen geen planten en diertjes verzonden worden! Houdt u rekening met de afmetingen.

 

Cadeaubonnen en andere kleine platte producten tot 3 cm dikte kunnen verzonden worden met briefpost vanaf € 3,-

 

Verdere tarieven staan hieronder vermeld.

 

 

Ondanks dat wij de dieren met de grootst mogelijke zorg inpakken, is verzenden van diertjes op risico van de koper. De koper is namelijk van harte welkom om de diertjes persoonlijk op te halen. 

 

 • Wij vergoeden geen transportkosten, deze kosten zijn altijd voor de klant zelf.

 • Indien na aankomst blijkt dat de diertjes het transport niet heeft overleeft of zeer ernstige gebreken vertoond, stuurt u dan een foto en video van de overleden diertjes in originele verpakking naar ons toe als bewijs. Dit geldt alleen op de dag van aankomst, dus neem op de dag van aankomst direct contact met ons op. Na openen van de verstuurde viszakken vervalt de volledige garantie.

 • Garantie geldt alleen op de diertjes zelf, en bij uitval heeft u recht op uw aankoopbedrag van de overleden diertjes bij meer dan 10-15% uitval (excl. verzendkosten). Dit geldt voor dezelfde waarde als u ervoor betaald heeft. Houdt u er dus wel rekening mee dat 10-15 % uitval wel het gemiddelde kan zijn. Uit de praktijk is gebleken dat wij daar zeker onder zitten. Dit is op uw eigen risico en zullen we dan ook niet vergoeden.

 • Diertjes rustig overwennen door elke 15 minuten er een scheutje water bij te mengen vanuit uw eigen aquarium. Doe dit minimaal 45 minuten, daarna kunnen de diertjes eruit geschept worden en overgeplaatst worden. Het verstuurde aquariumwater gooit u weg. Nog beter is het druppeleffect d.m.v. een luchtslangetje te nemen en daar een kraantje tussen te zetten of een druppelknijper. Aanzuigen (voorzichtig dat u niks binnenkrijgt) en minimaal 45 minuten laten druppelen.

 • Doos voorzichtig openmaken, bij open snijden in de deksels oppassen dat u niet de viszakken raakt in de dozen,

 • Voor onze uitgebreide algemene voorwaarden verwijzen wij u naar het icoontje algemene voorwaarden.

Onderstaande tabel zijn de prijzen die wij hanteren zonder heatpack, inclusief speciale verpakkingen.

Door hoge inpak en verpakkingskosten zijn wij helaas genoodzaakt om de prijzen iets te verhogen. Daar tegenover staat dat we onze orders wel zo comfortabel en veilig mogelijk verzenden voor u.

Briefpost kunnen wij versturen voor € 3,-. 

 

Brievenbuspakket tot 2 kilo. € 5,95
Pakketpost tot 23 kg inclusief speciale verpakking € 8,95
Pakketpost België, Duitsland en luxemburg tot 20 kilo inclusief speciale verpakking € 10,95
Heatpack noodzakelijk onder de 8 graden. € 1,95

Vragen? Bel of mail ons!