Al onze betaalmogelijkheden bieden wij kosteloos aan!

Er komen dus geen extra kosten bij zoals bij veel websites wel gebeurd.

U kunt met de volgende betalingsmogelijkheden betalen bij ons:

IDEAL

IDEAL is de populairste betaalmethode van Nederland en is beschikbaar voor elke consument met een Nederlandse bankrekening. Ruim 10 miljoen consumenten maken gebruik van iDEAL

Mastercard
Met Maestro kunt u veilig online betalen in binnen- en buitenland. Altijd inzicht in uw aankopen en vrijwel al uw aankopen tot 180 dagen verzekerd. Momenteel wordt MasterCard op meer dan 35 miljoen verkooppunten geaccepteerd.

Visa Card
Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. Vrijwel al uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Visa biedt u een snelle en gemakkelijke manier om mee te betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar.

PayPal

Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je tegoed op plaatst). PayPal is voor de koper gratis (bij betalingen in euro's).

ING  Home'Pay

Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

Bancontant

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten, maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen.

 

Bij ons is het mogelijk om de bestelling contant te betalen bij afhalen. Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald. De optie betalen bij afhalen kunt u kiezen in het bestelproces bij betaalmethode wanneer u heeft aangegeven de bestelling te willen afhalen.