• 15% Korting op al onze pluche, sleutelhangers en broches.
  • Anubias planten 5 verschillende soorten voor maar € 24,95.
  • Wist u dat we ook cadeaubonnen verstrekken. Cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven en te krijgen.
  • Nieuw in ons assortiment Aquael Shrimp sets complete set.
  • Top kwaliteit Emer gekweekte planten en In Vitro Cup's voor schappelijke prijzen!

Let op, vanaf heden worden de nacht temperaturen weer onder de 8 graden. Worden deze temperaturen bereikt dan graag een heatpack bij de diertjes bestellen. Deze vind u in uw bestelscherm bij de voorkeuren van verzendmethoden.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat de dieren alleen kunnen worden verzonden in pakketpost i.p.v brievenbus pakket. Deze optie kunt u kiezen in uw bestelscherm.

 

 

De maximale temperatuur is 26 graden om te versturen. Hierdoor zou het kunnen gebeuren dat uw bestelling wordt uitgesteld tot de temperaturen het weer toelaten.

Ondanks dat wij de dieren met de grootst mogelijke zorg inpakken, is verzenden van diertjes op risico van de koper. De koper is namelijk van harte welkom om de dieren persoonlijk op te halen.

 

 

Aquarium slakken kunnen geen kwaad voor het aquarium. Sterker nog ze zijn juist enorm nuttig omdat ze algen, mulm en organisch afval eten. Slakken horen in je aquarium omdat slakken ook in een natuurlijk ecosysteem horen. Zonder slakken heb je niemand die de plantenresten en het mulm op eten.

Het advies is om minimaal 3-4 slakken van 1 soort aan te schaffen, omdat het groepsdiertjes zijn.