• 15% Korting op al onze pluche, sleutelhangers en broches.
  • Anubias planten 5 verschillende soorten voor maar € 24,95.
  • Wist u dat we ook cadeaubonnen verstrekken. Cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven en te krijgen.
  • Nieuw in ons assortiment Aquael Shrimp sets complete set.
  • Top kwaliteit Emer gekweekte planten en In Vitro Cup's voor schappelijke prijzen!

Let op, vanaf heden worden de nacht temperaturen weer onder de 8 graden. Worden deze temperaturen bereikt dan graag een heatpack bij de diertjes bestellen. Deze vind u in uw bestelscherm bij de voorkeuren van verzendmethoden.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat de dieren alleen kunnen worden verzonden in pakketpost i.p.v brievenbus pakket. Deze optie kunt u kiezen in uw bestel scherm. 

Ondanks dat wij de dieren met de grootst mogelijke zorg inpakken is verzenden van diertjes op eigen risico. De koper is namelijk van harte welkom om de dieren persoonlijk op te halen.

 

Normaliter wordt er via Post.nl bezorgd binnen 2 dagen. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren dan hebben wij daar geen grip op helaas. De diertjes kunnen met gemak een aantal dagen onderweg zijn. Ze zijn sterk en wel wat gewend. Afwachten is dan de enigste optie.

 

De garnalen uit Taiwan en China zijn in onze ogen van de hoogste kwaliteit. De kwaliteit uit Indonesië en Singapore is bij ons ook erg hoog maar je ziet wel het verschil tussen deze landen. 

 

 

Het advies is om minimaal 7-10 garnalen van 1 soort aan te schaffen, omdat het groepsdiertjes zijn. Hierdoor zullen ze ook veel brutaler zijn als groep en gaat u de garnalen ook vaker zien.

 

Amano garnalen zijn helden in algenbestrijding. Ze zijn de enige soort die actief en merkbaar meehelpen aan algenbestrijding. Draadalg is hun favoriet maar andere algen gaan ze ook zeker niet uit de weg! Een groepje Japonica in je aquarium draagt dus zeker bij aan een helder en schoon aquarium. 

 

De ideale temperatuur voor de meeste NeoCaridina garnalen, kreeftjes en slakken is 22-24 graden. We houden ze zelf allen op 23 graden.

 

* Onze verzend tarieven voor Benelux landen zijn afwijkend.